Dorazí vedoucí celek naší nadstavby, IHC Králové Písek

úterý 24. ledna 2023 / Redakce

Do zápasu půjdeme s Radkem Proškem, Estoncem Filippenkem, Davidem Varvařovským i po zranění navrátivším se Honzou Nekvindou!

Letos máme s Pískem zatím lepší bilanci

Půjde o devátý vzájemný zápas ve druholigové historii. V loňské sezoně jsme tři zápasy s Pískem vyhráli a třikrát jsme odešli poraženi. V letošním ročníku máme bilanci příznivější, doma jsme tým z jihu Čech porazili v samostatných nájezdech a úspěšní jsme byli i v Písku, kde jsme brali tři body po výhře 5:3.

Králové z Písku vedou nadstavbu

Teď je tady utkání v nadstavbě a zápas s Pískem jako vedoucím celkem skupiny. Ten má v tabulce 50 bodů, druhé Benátky 47 a my na třetím místě 43. Na dva body se za nás dotáhl Děčín. Připomínáme, že po skončení nadstavby dva nejlepší celky postoupí do předkola play off. A to je náš cíl! Před námi je ještě 11 zápasů, ve hře je 33 bodů.

Aktuální forma...

Písek bodově táhne předvším trojice Jan Matiášek, Lukáš Prášek a Lukáš Volf. V nadstavbě jsou Králové zatím stoprocentní, v Jablonci vyhráli 5:3, doma si poradili s Klatovy 4:2 a s Hronovem 3:0.

My jsme doma ve vypjatém duelu padli s Benátkami 2:3, poté jsme si v rokli poradili s Řisuty 7:3 a v Děčíně jsme opět po tuhém boji prohráli 5:4.

Poprvé doma nastoupíme s Radkem Proškem a estonskou posilou

V Děčíně se ale již v našem dresu představila trojice nováčků, mladík Matěj Skuhravý z karlovarské juniorky, urostlý estonský útočník Nikita Filippenko a především Radek Prošek (náš nejlepší hráč v kanadském bodování v loňské sezoně), který by nám měl být k dispozici do konce ligy.

Vstup zdarma

Duely s Pískem bývají řádně vyhrocené, tak se doražte podívat! Tentokrát je vstup zdarma a kromě nástupové šou vás čeká i tradiční losovačka o bohaté ceny.