Čeká nás pořádně tvrdá práce, představíme se na ledě posledního Hronova

pátek 27. ledna 2023 / Redakce

Hronov potřebuje nutně body, my také Deset kol do konce nadstavby. A začíná jít do tuhého. To platí pro nás i pro našeho sobotního soupeře. Ten je v tabulce poslední s 9ti bodovou ztrátou na předposlední Jablonec a nutně potřebuje sbírat body.

My jsme se po poslední porážce propadli na čtvrté místo za Děčín a na play off mometnálně ztrácíme 7 bodů. Je tu jedno velké ALE. Ve hře je stále 30 bodů a navíc tento víkend nemůžou být Benátky ani Písek stoprocentní, hrají totiž proti sobě. K tomu nutno připočíst, že s Děčínem, Pískem a Benátkami - tedy se třemi týmy se kterými jsme v nadstavbě zatím prohráli -nás ještě čekají odvety, kde můžeme bodové manko zase vynulovat.

V Hronově uděleno 197 trestných minut

Ale zpátky k Hronovu. S tím jsme zatím byli stoprocentní. Mezi mantinely HC Wikov Hronov jsme vyhráli 5:1, ale tohle vítězství se nerodilo lehce, museli jsme si ho doslova vydobý(í)t. Na domácí straně bylo uděleno 108 a na naší 89 trestných minut!

V Chebu jsme museli otáčet z 0:2

A snadná nebyla ani odveta v naší rokli. Hosté u nás vedli 2:0 a my jsme museli otáčet na 4:2. Tady už to nebylo tak brutální, ale v rukavičkách se rozhodně nehrálo. A tvrdý souboj na hranici nejen geografické ale i fair play se dá čekat i v sobotu.

Třistakilometrový přesun a hronovská cizinecká legie

Po více než 300 kilometrové cestě se nám postaví hronovská cizinecká legie s desítkou hráčů ze zemí bývalého Sovětského svazu v sestavě.