Chebský orel se snese na otevřený zimák ve Stříbře, kde zaútočí na Klatovy

úterý 31. ledna 2023 / Redakce

Boj o play off nekončí, jdeme se rvát o další body! Čeká nás 6. kolo nadstavby

V nadstavbě se nám zatím nedaří, ale bojujeme dál!

Úvodní kola nadstavby se nám výsledkově příliš nepovedla. Smetli jsme sice Řisuty 7:3, ale z dalších čtyř vyrovnaných bitev jsme nezískali ani bod. Podlehli jsme Písku, Benátkám, Děčínu i Hronovu. Na play off nám aktuálně chybí 7 bodů. Nepříliš dobrá situace. Do konce nadstavby ale máme před sebou ještě 9 duelů a ve hře je stále 27 bodů. Panice netřeba propadat, ale je nejvyšší čas zase výsledkově zabrat. Tak, abysme pro nás společně vybojovali historický moment - účast Chebu ve vyřazovacích bojích!

Posilujeme trenérský tým, přichází Jaromír Carvan!

A že to myslíme smrtelně vážně dokládá další posílení našeho mužstva. Neponecháváme nic náhodě. Náš trenérský štáb doplňuje 48 letý Jaromír Carvan (na snímku). Ten bude stát na naší střídačce již zítra ve Stříbře, k nám přichází z postu sportovního manažera HC Tachov. Rodák ze Slaného, působil jako hráč v Kralupech nad Vltavou, Liberci, Kladně, Jihlavě, nebo Jablonci. V našem regionu je znám především jako dlouholetý hlavní kouč a poté i sportovní manažer v tehdy druholigovém Baníku Sokolov, kde působil 7 let.

Cíl je jasný: play off!

Cíl je jasný. "I přes špatné výkony v posledních kolech jsme nevzdali boj o play off. Náš realizační tým rozšiřujeme o dalšího kouče, trenéra s licencí A, který nás doplní na střídačce, tak abysme byli v plné síle a ještě se mohli porvat o vyřazovací boje," vysvětlil prezident klubu David Speierl.