Jedeme do Slaného, na lov řisutských buldoků

středa 08. února 2023 / Redakce

Nadstavba se dnešním kolem přehupuje do své druhé části, před námi je tedy ještě sedm duelů. Ten nejbližší odehrajeme večer na zimním stadionu ve Slaném, kde nastoupíme proti domácímu HC Řisuty.

Ve Slaném už jsme jednou vyhráli

Buldoci jsou v nadstavbě B na 6. příčce, když se sice vydrápali tabulkou vzhůru, ale úplnou jistotu záchrany ještě nemají. Od posledního Hronova je dělí 10 bodů. Právě hronovské hokejisty dokázali v nadstavbě porazit 4:2, k tomu udolali těsně i Klatovy 6:5 a urvali i bod proti Písku. Ve čtyřech duelech potom Řisuty odešly z ledu s prázdnou.

My jsme buldoky porazili doma přesvědčivě 7:3. V základní části jsme potom ve Slaném vyhráli gólem 4,5 minuty před koncem 3:2, doma jsme ale s Řisuty padli 2:4!

Potřebujeme vyhrát

Nám se zatím v nadstavbě vůbec nedaří podle představ. Zatímco jsme do ní vstupovali s jednobodovým mankem na play off, teď nám jich na desáté místo Benátek schází rovnou 10. Na devátý Písek potom 12. Naděje na účast ve vyřazovacích bojích ale stále žije a povedená série nás může vrátit do hry. K tomu ale dnes potřebujeme vyhrát.

Ze sedmi zápasů nadstavby jsme vyhráli dva, v pěti duelech jsme odešli poraženi, třikrát o gól, jednou o dva (z toho jeden do prázdné branky). Takže je třeba vyladit detaily a pustiti se znovu do boje.

Utkání začíná v 19.30 hodin.