Řisuty nám oplatily sedmigólovou porážku. Po dobrém úvodu se nám již nedařilo

pátek 10. února 2023 / Redakce

S Rozhonem ale bez Feča a Šťastného Už s Petrem Rozhonem, ale zase bez Michala Feča a Patrika Šťastného. To byla naše sestava ve středečním utkání ve Slaném proti celku Řisut.

Dobrý začátek, potom kolaps a domácí obrat

Duel jsme nezačali špatně. Hned ve 2. minutě nás poslal do vedení Radek Prošek, který si několikrát vyměnil v útočním výpadu kotouč s Honzou Nekvindou - 0:1. Jenže domácí jsem nechali s použitím jedné dvojnásobné přesilovky otočit až na 4:1! Šanci pomýšlet na nějaký zvrat nám v 17. minutě obstaral útok Petr Rozhon, Honza Nekvinda a Radek Prošek, když se prvně jmenovaný zapsal do střelecké listiny - 4:2.

Marná snaha o gól a série nevyužitých přesilovek

A druhá třetina? 9,5 minuty trvající tlak, během něhož jsme měli dvě přesilové hry. Kotouč jsme ale do branky Buldoků dostat nedokázali. Naopak ve 30. minutě nám ujela hned dvojice domácích útočníků a osamocená v úniku byla úspěšná - 5:2!

A náš zmar pokračoval. Další početní výhoda a do konce druhé části hry ještě jedna, dokonce čtyřminutová, kterou rozpůlila přestávka. Bez využití jsme tak ztrávili v přesilové hře 10 minut. Minutu po jejím skončení jsme dostali další gólový políček - 6:2! A situace se opakovala. Další početní výhoda Stadionu - bez úspěchu a vzápětí gól Řisut - 7:2.

I náš třetí gól obstaral stejný útok

Kosmeticky potom upravil skóre opět náš útok Prošek - Rozhon - Nekvinda, když Petr Rozhon zaznamenal druhý gól v utkání.

Nir Tichon místo Kuby Kašpara

Třetí třetinu odchytal místo Kuby Kašpara Nir Tichon.

V sobotu hrajeme doma s Děčínem, na play off nám chybí šest kol před koncem stále 10 bodů.

HC ŘISUTY - HC STADION CHEB 7:3 (4:1, 1:0, 2:2).
Branky: 6. Patyk (Řepka, Bílek), 8. Janeček (Malovický), 13. Bílek (Janeček, Patyk), 16. Janeček (Chamrád, Pejchal), 30. Bílek (Patyk), 44. Pejchal (Rendla), 54. Patyk (Bílek) – 2. Prošek (Nekvinda), 17. Rozhon (Nekvinda, Prošek), 58. Rozhon (Prošek, Nekvinda)

Řisuty: Pánek (Šubrt) – Řepka, Malovický, Janda, Zich, Pokorný, Potechin – Janeček, Bílek, Okegawa – Sýkora, Patyk, Chamrád – Pejchal, Rendla, Výrut – J. Křepelka. Trenér: Pavel Křepelka.
Stadion: Kašpar (41. Tichon) – Troška, Kořán, Iakhanov, Shikut, Šik, Strýček, Stejskal – Krutina, Shafeev, Prošek – Varvařovský, Bubanec, Rozhon – Filippenko, Nekvinda, Čejka – Konášek, Vrtek, Klíma. Trenér: Petr Nekvinda, Jaromír Carvan.
Rozhodčí: Battěk – Jurak, Teršíp. Vyloučení: 6:3. Využití: 1:0.
Diváci: 53.