V posledním domácím utkání sezony jsme porazili Klatovy 4:1

čtvrtek 23. února 2023 / Redakce

Povedené loučení s našimi příznivci. V 10. minutě jsme sice jako první inkasovali my, ale v 19. minutě Vláďa Vrtek využil špatné rozehrávky klatovského gólmana zpoza branky, když mu jednu z cest kotouče zavřel Michael Čejka, a srovnal svým 20 gólem v sezoně na 1:1.

V polovině druhé třetiny jsme šli už zasluženě do vedení, když předvedla učebnicové zakončení při přečíslení dvojice Petr Rozhon a zakončující Radek Prošek - 2:1.

Naše vedení potom navýšil při naší přesilové hře 23 vteřin před koncem druhé části Honza Nekvinda, kterého na brankoviště dobře viděl Venca Skuhravý.

Hosté ještě zkusili v závěru utkání za stavu 3:1 power play, ale buly si v našem obranném pásmu vyhrál opět nejzkušenější hráč na ledě a přes celou plochu poslal kotouč do prázdné branky Klatov. Václav Skuhravý tak skóroval i ve druhém utkání za Stadion.

Teď nás čekají dva závěrečné zápasy druhé ligy, v sobotu se představíme v Jablonci, ve středu potom v Benátkách.

HC STADION CHEB - SHC KLATOVY 4:1 (1:1, 2:0, 1:0).

Branky: 19. Vrtek, 30. Prošek (Rozhon, Kořán), 40. Nekvinda (Skuhravý, Vrtek), 60. Skuhravý – 10. Roubal (Ženíšek, Kvasnička)

Stadion: J. Kašpar (N. Tichon) — V. Stejskal, P. Kořán, A. Shikut, D. Troška, V. Šik, V. Iakhanov, J. Strýček — P. Šťastný, N. Filippenko, M. Čejka, V. Vrtek, M. Fečo, V. Skuhravý, E. Shafeev, P. Rozhon, M. Skuhravý, J. Nekvinda, Š. Krutina, M. Konášek, R. Prošek.

Klatovy: K. Kolář (A. Pitel) — J. Walter, J. Kanta, T. Pánek, A. Šilhán, S. Vajner, J. Houfek, F. Kovářík — A. Matoušek, V. Kvasnička, M. Prokop, J. Beníšek, F. Kolář, D. Čech, J. Roubal, A. Ženíšek
Rozhodčí: Tomáš Battěk — Goran Jurak, Erik Hlinka
Diváci: 332.