Poslední utkání druholigové sezony, míříme do Benátek, které bojují o play off

úterý 28. února 2023 / Redakce

S celkem Benátek jsme zatím odehráli tři velmi vyrovnané zápasy, všechny tři skončily těsnou výhrou o gól a ve všech třech vyhráli vždy hosté.

V první duelu jsme v Chebu padli 1:2, když jsme marně dotahovali dvoubrankové manko. V odvetě jsme pro změnu vedli 2:0 my, domácí ale na začátku třetí třetiny rychle srovnali Kamilem Bříškou, ale Viktor Iakhanov nám v 59. minutě zabezpečil vítězství.

Po pár dnech nám již v nadstavbě Benátští svou porážku pěkně oplatili. Hosté v Chebu vedli 0:2, my jsme Vláďou Vrtkem srovnali na 2:2, ale v poslední třetině, i když "pouze" 6 minut před koncem, zápas vrátily Benátky na svou stranu.

Teď je zde vzájemný duel číslo 4. Nepůjde jen o celkovou vzájemnou bilanci v sezoně. Benátky budou v posledním utkání živit svou naději na play off. V tabulce ztrácí na devátý Děčín jeden bod a k tomu operují s horší vzájemnou bilancí. Nemají tedy již vše ve svých rukou, ale jedno je jisté, pokud chtějí čekat na klopýtnutí Děčína v Klatovech, tak nás musí porazit. My zápas určitě nepojedeme jen tak odevzdat, byť nám již o nic nejde. O tom se ostatně přesvědčil už Hornov, který jsme prakticky poslali do baráže o udržení, i když nám výsledek (z hlediska postavení v tabulce) mohl být prakticky lhostejný. Teď jsou tedy na řadě Benátky.

Utkání začíná v 18 hodin.