JERRY KEMP 2023

úterý 21. března 2023 / Redakce

Úspěšný Hokejový kemp ve stylu kreslených postaviček Toma a Jerryho JE TADY!

Název kempu zůstává JERRY KEMP 2023 a koncepce se zásadně nezmění. Můžete se těšit na vícefázový trénink s větším počtem trenérů, kteří se budou starat o děti od pondělí do pátku, od rána do večera. Ráno sraz na zimním stadionu a večer si hokejistu vyzvednete dle programu dne.

Cílem kempu je připravit hráče na začátek sezóny intenzivní všestrannou přípravou a to jak na ledě, tak i suchým tréninkem, ale především zábavou a hrou. Zaměříme se na zdokonalení techniky bruslení, rozvoj herních činností jednotlivce, koordinace, fyzická příprava, práce v týmu (spolupráce, komunikace). Připraven je celodenní program včetně stravy a pitného režimu a kromě tréninkových jednotek budou rovněž připraveny relaxační aktivity. Účastníci budou rozděleni do cca 10-ti členných skupin podle počtu přihlášených účastníků. Můžete se těšit na zkušené trenéry, navštíví nás i hráči „A“ týmu a zajímavé hosty a persony hokejového prostředí. Přesný časový harmonogram bude vyvěšen na webových stránkách a v prostorách zimního stadionu těsně před začátkem JERRY KEMPU 2023. Tento kemp je vhodný pro hokejisty, kteří mají zvládnutou takzvanou abecedu bruslení (není vhodný pro děti, které neumí bruslit), ale také pro dorostence.

JERRY KEMP 2023 se koná na zimním stadionu v Chebu od 7. 8. – 11. 8. 2023.

Cena: 6.900,- Kč

Přihlášku lze podat pouze elektronickou formou na tomto odkazu ZDE (odkaz bude funkční do 30. 5. 2023). Po vyplnění formuláře Vám přijde automatický e-mail o přijetí přihlášky. Poté obdržíte další instrukce. Plakát kempu je ke stažení ZDE.

Pokud zjistíte v přihlášce chybu, uveďte prosím opravu na e-mail info@hcstadioncheb.cz. Nevyplňujte novou přihlášku.

Uzávěrka přihlášek je do 30. 05. 2023, respektujte prosím tento termín.