Olympijský běh

úterý 26. května 2015 / Redakce

HC STADION CHEB podporuje myšlenku závodu „T-mobile olympijský běh“, který se uskuteční 24. 6. 2015 v Chebu. Běžecké závody, které se pořádají každý rok, jako vzpomínka na vznik Mezinárodního olympijského výboru odstartují po celé České republice v 18 hodin hlasem Emila Zátopka z vysílání Českého rozhlasu. Na závody propojující olympijskou myšlenku a rostoucí popularitu běhu se závodníci registrují výhradně prostřednictvím jednotného systému na internetových stránkách ZDE. Přihlášení provádí každý hokejista sám.

V Chebu se závody uskuteční v areálu Krajinky a v nejbližším okolí. Celková délka hlavní trasy je 5 km. Kromě toho budou připraveny také dva závody pro děti na 400 a 800 metrů přímo na Zlaté dráze. Registrace je již v plném proudu a startovné činí 50 Kč. Každý registrovaný účastník obdrží startovní balíček s tričkem a startovním číslem. Záštitu nad akcí převzal starosta města Cheb Ing. Petr Navrátil.

Trenéři klubu doporučují účast na této akci pro kategorie Mladší žáci, Starší žáci, Dorost a Muži na hlavní trase 5 Km. Ostatní kategorie si mohou vyzkoušet kratší tratě 400 a 800 metrů. Přihlaste se a staňte se součástí největší běžecké události na území České republiky! Více informací na www.olympijskybeh.cz