KLM Plzeňského kraje 2014/2015

sobota 01. listopadu 2014 / Redakce

K druhému výjezdu na hřiště soupeře vyrazili hráči Stadionu do Plzně, kde je čekal HC Chotíkov. K utkání již byli připraveni i dva navrátilci – útočník Jan Slunéčko a brankář Tomáš Makarovič, který do utkání nezasáhl a kryl záda Lukáši Hladíkovi.

Plzeň, 1.11.2014 00:00

Chebští hráči začali tak, jak zakončili domácí utkání s Pubcem. Hned v prvním střídání posunul Daniel Riedl chytře puk před branku, který s přehledem za brankovou čáru uklidil Pavel Mičuda. Rychlá branka přibrzdila domácí celek, který se s problémy dostával před spolehlivě chytajícího Lukáše Hladíka. V 16. minutě poslal Vlastimil Strýček milimetrovou přihrávku přesně na hůl Oty Žemličky, který zvyšoval na 2:0. Když půl minuty před první sirénou tečoval Strýčkovu nabídku před brankou stínující Mičuda, zdálo se, že Stadion může pomýšlet na body. Do druhé třetiny opět vlétl první útok hostí, ale Daniel Himl trefil utěšenou střelou pouze tyč. Krátce poté vykřesal domácím naději skórující Jan Setikovský. Odpovědět mohl Daniel Himl, ale na plzeňském ledě mu nebylo přáno. Následovala řada vyloučení na straně Stadionu. Hostům se povedlo ubránit i dvouminutové oslabení 5 na 3, v jednu chvíli dokonce 5 na 2, když Mičuda zlomil svou hůl. Oslabení sebralo chebským hráčům mnoho sil a začaly se hromadit chyby, kterých zkušení hráči Chotíkova využili a po brankách Lukáše Baara a Tomáše Křtena se odcházelo do šaten za nerozhodného stavu. Domácí nastoupili do posledního dějství plni elánu, na což nedostatečně fyzicky připravení hosté nedokázali reagovat. Čtyři minuty hrůzy a hostující Lukáš Hladík musel čtyřikrát lovit puk ze své sítě. Postupně se mezi střelce zapsali: Setikovský, Baar, Setikovský a Hauer. Za hosty korigoval na 7:4 Vlastimil Strýček po pěkné přihrávce Jana Strýčka. Domácí Chotíkov si závěrečné minuty užíval a přidal ještě dvě branky z holí opět Setikovského a Baara.

Další utkání odehraje HC Stadion Cheb až 15. 11. od 16:30 na zimním stadionu v Chebu. Soupeřem bude rival z Nejdku. Zveme všechny příznivcem této krásné hry.

Informace o utkání

HC Chotíkov A

HC Chotíkov A:
M. Švec, M. Hájek, D. Peleška, T. Křtěn, J. Jogl, P. Follpracht, V. Draxal, L. Hauer, J. Zikmundovský, Z. Šamlot, P. Hajný, M. Vostracký, J. Monhart, J. Svoboda, L. Baar, J. Setikovský, J. Švík

Branky:
22. J. Setikovský (J. Švík),
29. L. Baar (M. Vostracký, J. Jogl),
36. T. Křtěn (J. Monhart, J. Setikovský),
42. J. Setikovský (J. Švík),
43. L. Baar (J. Jogl, J. Zikmundovský),
43. J. Setikovský (L. Hauer),
46. L. Hauer (J. Švík),
53. J. Setikovský (J. Švík),
55. L. Baar (M. Vostracký)

Tresty:
14. L. Baar (2 minuty)
29. D. Peleška (2 minuty)
38. J. Monhart (2 minuty)
51. P. Follpracht (2 minuty)
59. P. Hajný (2 minuty)

Muži B

Muži B:
L. Hladík, O. Žemlička, A. Moucha, D. Kohout, R. Kala, J. Strýček, J. Slunečko, D. Riedl, V. Strýček, P. Mičuda, M. Strecker, F. Vrána, T. Nový, D. Himl

Branky:
1. P. Mičuda (D. Riedl),
16. O. Žemlička (V. Strýček, R. Kala),
20. P. Mičuda (D. Himl, J. Strýček),
50. V. Strýček (J. Strýček)

Tresty:
31. D. Riedl (2 minuty)
31. D. Riedl (2 minuty)
32. R. Kala (2 minuty)
36. J. Strýček (2 minuty)
53. J. Strýček (2 minuty)

Počet diváků: 55