Pondělní servis naší mládeže.

Včera / Lukáš Szolar

Dorost si o víkendu zahrál 2 utkání.

Starší žáci (SŽ):

Dnes SŽ bohužel utrpěli vysokou porážku v Sokolově, kde podlehli 0:23. Přestože výsledek působí krutě, tým předvedl podstatně lepší výkon než v minulém týdnu proti Karlovým Varům. Měli jsme několik dobrých pasáží, kdy jsme dokázali neinkasovat po dobu 7–8 minut, ale pak přišlo náročné období, kdy jsme během 1,5 minuty obdrželi čtyři góly. I přes slabou koncovku si hráči vytvořili několik šancí ke skórování. V obraně jsme pracovali slušně, byla tam vidět snaha a organizace, ale stále se projevují chyby, které pramení z nedostatku rychlosti nebo fyzické síly. Tyto chyby soupeři dokázali efektivně trestat.

HC Stadion Cheb – Dorost

V pátek na domácím ledě HC Stadion Cheb zazářil a zvítězil s výsledkem 10:4 proti Týmu Čerti Ostrov. Tým měl výborný vstup do utkání a od samotného začátku jasně dominoval. Rychlé branky a soudržná týmová hra zajistily pohodlné vedení, které si hráči udržovali po celý průběh zápasu. I přes snahu soupeře se Cheb nenechal zastavit a pokračoval v ofenzivním stylu až do samotného konce. Obrana fungovala velmi dobře a dokázala eliminovat většinu útoků soupeře, což přispělo k vysokému konečnému skóre.

V nedělním utkání Cheb podlehl Kralupům nad Vltavou 6:3. První třetina se nevyvíjela pro Cheb příznivě, soupeř rychle získal vedení 2:0. Ve druhé třetině se však tým dokázal vzchopit a odehrál vyrovnanou partii, kdy skončil výsledkem 3:3, což byla nejlepší část zápasu. V závěrečné třetině opět převzaly Kralupy kontrolu nad hrou a přidaly rozhodující gól, čímž si zajistily vítězství. Konečný stav zápasu byl 6:3 pro domácí Kralupy. Tento týden přinesl mix výsledků, ale jsou tu náznaky zlepšení, na kterých se dá stavět v dalších utkáních.

Mladší žáci (MŽ):

Utkání mladších žáků bylo odloženo na neurčito, takže tento víkend nehráli.

4. třída:

Své zápasy má za sebou i 4. třída, která se na domácím ledě turnajově utkala s týmy HC Energie Karlovy Vary, HC Baník Sokolov a HC Čerti Ostrov. Naše 4. třída se postupně zlepšuje a trenéři začínají vidět výsledky hodin práce, které do svých svěřenců vkládají. Děkujeme mladým hokejistům za jejich úsilí a rodičům za podporu, která je pro výkony dětí klíčová.

Tým ukazuje slibný pokrok a práce do budoucna přináší ovoce.