HC Stadion Cheb podlehl Hronovu nejtěsnějším rozdílem

čtvrtek 10. října 2024 / Lukáš Szolar

Dva zápasy po sobě jsme nevstřelili branku.

Po domácí porážce vyrazila chebská družina na dlouhou cestu do Hronova s cílem přivést cenné body. Utkání začalo v 18:00 a hned v úvodu se zdálo, že by mohl zápas přinést gólovou přestřelku. Již ve 4. minutě, konkrétně v čase 3:43, se totiž poprvé a bohužel naposledy měnilo skóre. Domácí Tomáš Křehlík prostřelil brankáře Kristiána Koláře přízemní střelou mezi betony a poslal Hronov do vedení 1:0.

Krátce poté měl Kolář slabší moment, když za brankou chybně rozehrál puk přímo na hůl soupeře, který však nedokázal tuto příležitost potrestat. Od té chvíle se ale Kolář vzchopil a stal se nepostradatelnou oporou týmu, když během zbytku utkání zlikvidoval několik vyložených šancí domácích a udržel tak naděje Chebu na zisk bodů.

První třetina tak skončila těsným vedením Hronova. Ve druhé části hry se bojovalo především o střední pásmo a kromě dvou vyloučení na obou stranách jsme byli svědky velké příležitosti domácího Michala Beneše, který z předbrankového prostoru přestřelil branku. I Chebští si vytvořili tlak v útočném pásmu, ale bohužel bez výraznější gólové šance.

Třetí třetina přinesla stále více nervozity, a to nejen mezi hráči, ale i v ochozech. Strkanice a potyčky byly časté, zejména při přerušení hry před brankami obou týmů. Minutu a půl před koncem utkání se chebští trenéři rozhodli pro riskantní krok a odvolali brankáře, aby se pokusili o závěrečný tlak. I přes bojovnost a velkou snahu se však kýžený vyrovnávací gól nepodařilo vstřelit.

HC Stadion Cheb tak prohrál druhý zápas po sobě shodně 1:0, přesto si tým zaslouží pochvalu za odhodlaný výkon a bojovnost až do poslední vteřiny. Před námi je však další výzva – sobotní zápas proti Králům z Písku, který odehrajeme před domácími fanoušky. Věříme, že podpora našich skvělých fanoušků bude klíčovým faktorem, který nás požene vpřed za vítězstvím.

Děkujeme všem za podporu a těšíme se na sobotní utkání v Chebu!