HC Stadion prohrál úvodní utkání sezóny na ledě Kobry Praha

Včera / Lukáš Szolar

Po první třetině Cheb vedl 0:1 gólem Michaela Čejky

K prvnímu utkání nové sezóny jsme nastoupili na ledě Kobry Praha. Zápas začal vyrovnaně a přinesl napínavou první třetinu. V čase 15:53 se Cheb ujal vedení po krásné kombinaci, kdy čerstvý otec Michael Čejka zakončil do odkryté branky. Po první třetině jsme tak vedli 0:1 a utkání se vyvíjelo slibně.

Bohužel, druhá třetina se pro nás změnila v noční můru. Domácí tým využil přesilovku po vyloučení Radka Proška a Kamil Bříška, který se v utkání zaskvěl hattrickem, odstartoval obrat. Kobra nás zatlačila a my inkasovali celkem pětkrát. Po druhé třetině jsme tak odcházeli do kabin s nepříznivým skóre 5:1.

Ve třetí třetině se Kamil Bříška znovu prosadil a navýšil vedení na 6:1. Domácí mohli ještě více odskočit, když měli po faulu Kryštofa Bulky (hráč na střídavý start ze Sokolova) možnost trestného střílení, ale náš brankář Jakub Kašpar skvěle zneškodnil jejich pokus o blafák. Čtyři minuty před koncem jsme dostali šanci hrát přesilovou hru, kterou proměnil Ferdinand Tóth. Tím jsme stanovili konečný výsledek utkání na 6:2 pro Kobra Praha.

I přes tento neúspěch nás čeká další výzva. Už tuto sobotu přivítáme na domácím ledě tým Mosteckých Lvů, který vede zkušený trenér Vladimír Růžička. Po tomto zápase se musíme rychle oklepat, nabrat nové síly a ukázat, co v nás je. Věříme, že nás naše fanoušci přijdou podpořit a společně zabojujeme o první body v sezóně!