Shrnutí přípravných utkání

sobota 14. září 2024 / Lukáš Szolar

Ve středu 18.9. začíná nová sezóna prvním utkání!

HC Stadion Cheb zakončil v pátek svoji sérii přípravných utkání a je čas na krátkou rekapitulaci. Příprava začala v polovině srpna, kdy jsme v prvním utkání nastoupili proti týmu HC Baník Sokolov. Ačkoliv jsme bojovali, utkání skončilo naší prohrou 5:2. O několik dní později jsme však před domácím publikem zaznamenali vítězství 3:2 proti Kadani, a jen o pět dní později jsme stejného soupeře porazili na jeho ledě po samostatných nájezdech 4:3.

Následovaly dva těžké zápasy proti soupeřům z 2. hokejové ligy. Na ledě Benátek nad Jizerou jsme podlehli 7:3, a na Kobře Praha jsme zaznamenali těsnou prohru 3:2. Minulý týden jsme doma přivítali mezinárodního soupeře, tým Saale Bulls Halle, se kterým jsme po vyrovnaném boji prohráli 6:2. Přípravu jsme uzavřeli včerejším zápasem v Tachově, kde jsme si suverénně poradili s Akademiky Plzeň a zvítězili 9:3.

Pro trenéry Jaromíra Carvana a Jana Brychtu byly tyto zápasy důležitou prověrkou týmu. Oba trenéři jsou s výkonem hráčů spokojeni a věří, že tyto zkušenosti tým dobře připravily na nadcházející sezónu.

Přestože některé výsledky nebyly podle našich představ, každý zápas nás posunul blíž k našemu cíli – připravit se co nejlépe na soutěžní utkání. Příprava není jen o výsledcích, ale o tom, co si z každého zápasu odneseme. Náš tým se z každého střetnutí poučil, posílil svou soudržnost a ukázal, že umí bojovat do poslední minuty.

Věříme, že tvrdá práce zúročíme v nadcházejících zápasech sezóny a že nás čekají úspěchy, na které budou moci být hrdí nejen hráči, ale i naši věrní fanoušci.

Začátek sezóny je již za dveřmi! Náš tým HC Stadion Cheb vstoupí do soutěžních utkání ve středu 18. září, kdy se představí na ledě Kobry Praha. Pro naše domácí fanoušky máme dobrou zprávu – na své favority se mohou těšit již příští sobotu, kdy v rámci 2. kola přivítáme tým Mosteckých Lvů. Utkání začíná v 18:00 a my věříme, že nás přijdete podpořit v hojném počtu. Těšíme se na vaši podporu na domácím stadionu!