Ohlédnutí - Jerry Camp

pátek 23. srpna 2024 / Lukáš Szolar

Velmi kladně hodnocený Jerry Camp

V minulém týdnu jsme úspěšně zakončili skvělou grilovací párty mezinárodní hokejový Jerry Kemp, kde se sešli mladí hokejisté z Německa a České republiky. Jerry Kemp byl nejen o tvrdé letní přípravě na novou sezónu, ale také o tom, jak si děti užily spoustu zábavy a navázaly nová přátelství.

Každý den byl naplněn aktivitami, které přinesly smích, radost a vzrušení do srdcí všech účastníků. Hlavním programem kempu byla samozřejmě příprava na nadcházející hokejovou sezónu, ale zároveň děti zažily spoustu nehokejových aktivit, které je nadchly. Hrál se minigolf, účastníci navštívili aquapark, kde se skvěle vyřádili, a nechyběly ani míčové hry, které přinesly spoustu legrace a zdravé soutěživosti. Každý večer byl plný úsměvů a vzrušených příběhů o tom, jak si děti užily svůj den.

Celý kemp se konal na chebských sportovištích, ale jeden den se vydali i do německého Weidenu, kde je čekala návštěva aquaparku. Děti si užily spoustu legrace na tobogánech a ve vodních atrakcích, což ještě více posílilo jejich nově vzniklá přátelství.

Na zimním stadionu v Chebu měli účastníci kempu možnost podívat se na dospělý hokej. Viděli zápas Karlovarské Energie proti Litvínovu a poté domácí Stadion Cheb proti Baníku Sokolov. Pro mnohé to byl inspirativní zážitek, který jim ukázal, kam až mohou dosáhnout, pokud budou na sobě pracovat a nikdy se nevzdají.

Cílem kempu nebylo jen zdokonalování hokejových dovedností, ale hlavně budování týmového ducha a hledání nových přátel. Všichni odjížděli s úsměvem na tváři, bohatší o nové zážitky a s pocitem, že prožili nezapomenutelný týden plný dobrodružství a kamarádství.

Na chebském stadionu byl pro účastníky také připraven interaktivní kurz výuky německého a českého jazyka, kde se děti učily základy nového jazyka zábavnou formou, což přineslo spoustu smíchu a radosti.

Jerry Kemp byl nejen o hokeji, ale hlavně o přátelství, zážitcích a radosti, kterou si děti odvezly s sebou domů. Už teď se všichni těší na další ročník, kde budou moct pokračovat v tom, co začali, a vytvořit si další nezapomenutelné vzpomínky.