V Písku to nevyšlo, v sobotu nás čeká důležitá bitva v Hronově!

pátek 03. listopadu 2023 / Redakce

Hrálo se 12. kolo druhé hokejové ligy Foto: IHC Králové Písek

V Písku jsme byli v úvodu lepším týmem a již ve 3. minutě jsme šli do vedení. Po dobré práci Radka Proška v útočné třetině naservíroval puk Michael Čejka Vlastovi Kvasničkovi před odkrytou klec domácích - 0:1!

Jenže ještě v první části Jihočeši otočili skóre ve svůj prospěch a třetí gól přidali na začátku druhé dvacetiminutovky při naší přesilové hře - 3:1.


Lépe jsme naložili s početní výhodou ve 34. minutě, konkrétně Radek Prošek, který měl dobře seřízená mířidla po parádní křízné přihrávce od Petra Kořána - 3:2.

A vzápětí jsme mohli dorovnat skóre. Další přesilovka, ale... opět jsme inkasovali a to hned 51 vteřin po naší brance - 4:2. A ještě před druhou sirénou to bylo v Písku již 5:2.

V polovině třetí třetiny jsme ještě snížili premiérovým gólem Matěje Skuhravého. V závěru jsme zkusili power play, ale jediným výsledkem byl šestý kotouč v naší opuštěné brance - 6:3.

Foto: IHC Králové Písek

V sobotu nás čeká hodně důležitý zápas na ledě posledního Hronova, na který máme nahrány pouze dva body. Je tedy jasné o co se hraje. Duel začíná v 17 hodin.