Tříbrankový náskok, nakonec výhra v prodloužení

čtvrtek 05. října 2023 / Redakce

Po výhře nad Benátkami jsme doma porazili i Řisuty

První třetina nám vyšla výsledkově na výbornou, po gólech Radka Proška, Václava Stejskala, Fina Nooa Innanmaa a Petra Rozhona jsme ji vyhráli 4:1. Kouč Tomáš Mareš ale viděl přes tříbrankový náskok rodící se problém. „Chtěli jsme na soupeř vlétnout, místo toho jsme couvali. První třetinu jsme vyhráli 4:1 a mužstvo si myslelo, že jim dáme 12 gólů. Řisuty ale pořád hráli to co v první třetině, která měla skončit spravedlivě 4:4. Oni bojovali, hráli jednoduše. My byli chvílemi trapní,“ všiml si.

Ve druhé části tak hosté dvěma góly snížili a ve třetí se jim podařilo vyrovnat na 4:4. „Dnešní zápas byla jedna velká ostuda, bez nasazení a bojovnosti se nedá hrát ani s mužstvem z krajské ligy. Přesto, že na to byly hráči upozorňováni na videu i před zápasem, tak si dělali co chtěli, nevyburcovali je ani diváci v kotli, kteří po nich pouze chtěli, aby bojovali za Cheb,“ říká rezolutně trenér Stadionu Tomáš Mareš.

Nakonec se muselo prodlužovat a parádní akcí a pěknou koncovkou Petra Rozhona jsme urvali výhru a druhý bod - 5:4.

Kouč Tomáš Mareš spokojen v žádném případě nebyl. "Hráči by se měli fanouškům omluvit, protože to co tam chvílemi předvěděli, bylo trapné. Budeme z toho muset vyvodit důsledky, protože takto se za Cheb v žádném případě nebojuje,“ nebral si servítky.

Další zápas odehrajeme v sobotu ve Vrchlabí.