Áčko odstartovalo letní přípravu pod taktovkou nového kouče Petra Nekvindy

středa 04. května 2022 / Redakce

Druholigový A – tým Stadionu začal v pondělí letní přípravu, která potrvá do 30. června. „Udělali jsme pro kluky tři pravidelně se opakující tréninky v pondělí, středu a čtvrtek, a dobrovolné tréninky v úterý a v pátek. Sem by měli chodit ti, kteří nestíhají klubový trénink z pracovních důvodů a nebo mladší kluci, kteří potřebují trénovat navíc,“ vysvětluje hlavní kouč áčka Petr Nekvinda, který převzal mužstvo po Michalu Jägerovi.

bude tématem přípravy? „Z počátku se budeme věnovat celkově vytrvalosti, silové vytrvalosti a síle dolních končetin. Tréninky budou zaměřeny na zlepšení pohyblivosti a na trénink “core”. Poté přijde na řadu odrazová síla nohou a trénink rychlosti. V přípravě nezapomeneme ani na hry - kopaná, košíková, házená, ragby….,“ vypočítává trenér.

Tréninky budou probíhat v tělocvičně základní školy, na jejím hřišti, na Krajince a část v posilovně, ať už v Karlových Varech a později po domluvě v Sokolově. „Do přípravy máme vloženo též pár tréninků na ledě,“ doplňuje Petr Nekvinda. K tomu se „chebští orli“ sejdou v tréninkové hale KV Arény.