Celkově jsem spokojený, hodnotí letní dril kouč Petr Nekvinda

úterý 19. července 2022 / Redakce

​Letní příprava druholigového A - týmu trvala dva měsíce, od 2. května do 30. června. Proběhlo 27 tréninků v pravidelném režimu pondělí, středa, čtvrtek.

"K tomu navíc byly přidány dobrovolné tréninky, čtyři tréninky na ledě KV Arény a tři tréninky MMA v Elite Centre v Chodově, tedy celkem 38 tréninkových jednotek," doplňuje hlavní kouč Petr Nekvinda.


Příprava proběhla standardně. "Účast na trénincích nebyla stoprocentní, což mě dost mrzí, na druhou stranu chápu, že kluci chodí do práce. Měli jsme i nějaké zranění," přibližuje trenér prvního mužstva Stadionu.

Petr Nekvinda se sanžil udělat letní dril co nejpestřejší. "Snahou bylo udělat pro kluky tréninky náročné, ale tak, aby je to bavilo. Proto jsme našli i jiná sportoviště, nejen v Chebu, ale například také Obludárium v Karlových Varech, Elite Centre v Chodově, posilovnu se střelnicí v Sokolově…, aby příprava byla zajímavější," poukázal.

Celkové hodnocení letní přípravy? "Hráči, kteří pravidelně chodili, zaslouží uznání a pochvalu, jelikož všechny tréninky odmakali naplno. S přípravou jsem byl celkově spokojený," uzavřel ohlédnutí.

Jak jsme v létě trénovali se můžete podívat na našem youtube kanálu:

Na ledě KV Arény

MMA v Elite Centre

V Obludáriu

Na led áčko Stadionu vyjede 8. srpna.