Hostíme Piráty! Úvodní buly je na programu v 19.00

úterý 23. srpna 2022 / Redakce

V úterý 23. srpna nás čeká přípravný duel číslo 3, v něm přivítáme jednoho z aspirantů na postup do Chance ligy

Po domácí výhře nad Ústím nad Labem 3:2 a porážce na ledě chomutovských Pirátů 6:0 se představíme opět doma. Od 19 hodin přivítáme v naší "rokli" v odvetě Chomutov.

Piráti Chomutov

Chomutovský klub zažívá restart a po svém postupu z kraje se pokusí rychle "přeplout" i druhou ligu. V tom mají pomoci zkušení harcovníci v jejich čele jsou exlitvínovská "dvojčata", Viktor Hübl a František Lukeš.

Odveta, pokusíme se Pirátům oplatit porážku

S Piráty jsem se utkali v přípravě již před dvěma lety. Na severu Čech jsme prohráli 6:3, doma jsmeale urvali výhru 6:5 a o to samé se pokusíme i tentokrát. Tak nás přijďte povzbudit!

Naše sestava

V brance začne naše jednička Jakub Kašpar, záda mu bude krýt Dimitri Rovda.
V obraně se při absenci Vojty Šika představí sedm borců. Kapitán Honza Strýček, Petr Kořán, Pavel Vápeník, Ondra Leština, Vláďa Pohanka, Venca Stejskal a Andrei Šikut.
Do ofenzivy postaví kouč Petr Nekvinda čtyři formace. V prvním útoku se představí Honza Nekvinda spolu s Martinem Traplem a Markem Konáškem. Ve druhém uvidíme Nikolaje Parshakova, Petra Rozhona a letos poprvé Michala Feča. Třetí formace bude hrát ve složení Patrik Šťastný, Šimon Krutina a David Troška. Ve čtvrté formaci nastoupí Jaroslav Vašíček apolu s Estoncem Nikitou Kirillovem a mužem který u nás působil v premiérové sezoně ve druhé lize, exsokolovský Michael Čejka
Kudy na zimák...
Přetrvává omezení přístupu na zimní stadion. K dispozici pro vstup bude opět pouze kovová lávka zcela vpravo (při čelním pohledu z Valdštejnovy ulice).