Poslední domácí příprava, hostíme Klatovy.

čtvrtek 08. září 2022 / Redakce

Vyzkoušíme další hráče, do branky se postaví izraelský reprezentant, v obraně zabojuje o chebský dres trojice nováčků

Vyzveme Klatovy

Po bývalých prvoligistech Chomutovu a Ústí, kteří touží po návratu nahoru, dnes změříme síly s tradičním účastníkem druhé hokejové ligy a to celkem Klatov. Je to náš poslední domácí přípravný zápas, znovu na hokej se v Chebu půjde až na státní svátek 28. září, kdy se v ostrém zápase postavíme Ústí.

Začátek v 19 hodin

Ale zpět k dnešnímu duelu. Začínáme v 19 hodin a tyto časy budou pravidlem pro naše domácí zápasy, které budeme hrát ve všední dny.

Estonci odjeli domů

K dispozici již nebudou oba Estonci, brankář Dmitri Rovda a útočník Nikita Kirillov, kteří se vrátili domů.

Dnes se čtveřicí hráčů na zkoušku

V brance ale dnes začne další nová tvář, izraelský reprezentant s polským pasem Nir Tichon, který v Čechách působí již několik let kvůli svému studiu na Masarykově universitě v Brně. Do druhé poloviny zápasu bude potom připraven Jakub Kašpar.

Kouč Petr Nekvinda vyzkouší nováčky i v obraně. Tady bude několik beků základního kádru absentovat. Vedle kapitána Honzy Strýčka, Vaška Stejskala, Vládi Pohanky a Bělorusa Andreje Shikuta uvidíme mladíky, exbílinského Radka Nerada, Jana Matějku z Chomutova a 23 letého nadějného Rusa, která měl zajímavá čísla v Nové Pace Viktora Yakhanova.

Chebský útok nastoupí beze změn. Do hry půjdou čtyři kompletní formace. Slovák Jakub Keprt, Petr Rozhon, Jaroslav Vašíček, Marek Konášek, Honza Nekvinda, Nikolaj Parshakov, Šimon Krutina, Patrik Šťastný, Martin Trapl, Michael Čejka a mladíci Lukáš Dinga a Matějem Bubancem. Tady nebude Michal Fečo, David Troška a Bělorus Ivan Pusev.