Mladí orli ani ve druhém kole nebodovali…

pondělí 19. září 2022 / Redakce

V sobotu zajížděli mladší a starší žáci HC Stadion Cheb k zápasům své ligy do Kadaně.

V utkání mladších žáků od první minuty udávalo domácí mužstvo tempo hry.

Trenér Pavel Hlavatý: "Výrazně nás převyšovali bruslením a kombinacemi, z čehož pramenila vysoká výhra trhačů 36:2."
SK TRHAČI KADAŇ - HC STADION CHEB 36:2.
Branky Stadionu: Michael Jaksch 2.
Sestava Stadionu: Hüttlová (Kořinková) - Jaksch, Mrázek, Dudr - Révay, Skřivan, Sydora, Doskočil, Thiel, Liebmannová, Neustupný, Dunda.
Následně přišlo na řadu utkání starších žáků.
Trenér Pavel Hlavatý: "Od prvních minut velice bruslivé a pohledné utkání z obou stran, které se divákům muselo líbit. Ve velmi vyrovnaném zápase se čekalo na gól až do času 17:55, kdy domácí z dorážky v přesilové hře otevřeli skóre. O 70 vteřin později jsme tři hráči koukali na soupeře, jak objíždí branku, zároveň stínili brankáři a střela soupeře skončila v síti - 2:0. Vyrovnaný boj pokračoval i v druhé třetině, kde se objevil náš největší problém - a to skórovat. Tři samostatné úniky, přesilová hra 5 na 3 a spoustu dalších skvělých možností. Do třetí třetiny jsme vstoupili skvěle a ve 42. minutě přišlo vytoužené snížení - 2:1. Postupně jsme začali mít kolikrát i více ze hry, ale bohužel zakončení pořád vázlo. I přes několik dalších tutovek se nám vyrovnat nepodařilo a tak jsme padli s trhači 2:1."
SK TRHAČI KADAŇ - HC STADION CHEB 2:1.
Branky Stadionu: Vojtěch Hüttl.
Sestava Stadionu: Kadoun (Štrunc) - Zimmermann, Moučka, Marek, Postl, Dudr - Liebmann, Brichcín, Stahl, Hüttl, Turek, Krištof, Duffek.
O první body naši žáci zabojují na třetí pokus v sobotu doma, kde přivítáme HC Energii Karlovy Vary.