Na státní svátek jdeme bojovat proti favorizovanému Ústí nad Labem

středa 28. září 2022 / Redakce

Dnes nás čeká třetí kolo Západní konference druhé hokejové ligy. A my budem mít podruhé v této sezoně výhodu domácího prostředí a také velmi těžkého soupeře. Do Chebu dnes dorazí exprvoligové Ústí nad labem.

Prvoligový soupeř

Slovan se po 22 letech v první lize stal obětí radikálního snížení počtu účastníků Chance ligy a tradiční prvoligový klub tak sestoupil do druhé ligy. V Ústí ale zachovali plně profesionální tým a patří k favoritům celé soutěže.

Ústí zatím stoprocentní

Severočeši zatím odehráli dva zápasy na svém ledě a v obou případech byli stoprocentní. Nejprve si poradili po boji v derby s Děčínem těsně 2:1, poté 3:0 s Kobrou Praha. Teď tedy jedou poprvé ven....

Radek Prošek, Richard Záruba a spol...

Ve žlutomodrém ústeckém dresu najdeme několik hráčů, kteří v minulosti nastupovali za nás, vedle útočníka Martina Berčíka je to obránce Richard Záruba a hlavně náš nejlepší hráč v kanadském bodování z loňské sezóny Radek Prošek.

S Ústím v přípravě vyrovnaně

Celek Ústí nad Labem jsme si mohli prohlédnout již v přípravě, kde jsme s ním odehráli dva testovací duely. Doma jsme dokázali Slovan porazit 3:2. Na severočeském ledě jsme potom vedli po první třetině již 3:0, nakonec jsme ale čtyřikrát inkasovali v oslabení a dovolili tak domácím mnohy svojí nedisciplinovaností obrat na 5:3.

S kým proti Ústí?
Sestava bude totožná jako v posledním zápase s Řisuty. Budeme tedy až na obránce Dana Zavřela kompletní. Znovu budeme mít k dispozici i sokolovského beka Františka Klejnu a poprvé v sezóně také Vojtu Šika.

Začínáme v 19.00 hodin!