Vynikající zápas se zdrcujícím koncem, prohráli jsme gólem 1,9 vteřiny před koncem!

čtvrtek 22. září 2022 / Redakce

Proti favorizovanému Ústí nad Labem jsme dvakrát vedli. V 8. minutě vybídl ke skórování Honza Strýček na brankovišti číhajícího Davida Trošku a podobné to bylo na začátku třetí třetiny, kdy Davida Trošku našel pro změnu zpoza branky Petr Rozhon.

Na oba góly ale hosté dokázali zareagovat. V prvním případě jim stačilo 15 vteřin na využití své přesilové hry. Ve druhém případě přišli s odpovědí již po 33 vteřinách.

Navíc se ve 46. minutě ujal Slovan vedení, když byl přísně vyloučen Vojta Šik - 2:3. V 52. minutě ale zimák vybuchl nadšením, David Fečo srovnal na 3:3.

Vše směřovalo k prodloužení. 25 vteřin před třetí sirénou jsme ale "vyrobili" zakázané uvolnění a hra se stěhovala zpět před Kubu Kašpara. Tady se nám nepodařilo odolat tlaku soupeře a 1,9 vteřiny před koncem hosté dostali puk do naší branky!

HC STADION CHEB - HC SLOVAN ÚSTÍ NAD LABEM 3:4 (1:1, 0:0, 2:3).
Branky: 8. Troška (Strýček, Konášek), 44. Troška (Rozhon, Konášek), 52. Fečo (Šik) – 19. Tůma M. (Costa, Prošek), 45. Rudovský (Roubík, Kučera), 46. Costa (Tůma), 60. Tůma M. (Trefný, Prošek).

Stadion: Kašpar (Tichon) – Leština, Jachanov, Stejskal, Šikut, Kořán, Klejna, Strýček (C), Pohanka – Rozhon, Vašíček, Trapl, Krutina, Čejka (A), Fečo, Troška, Nekvinda J. (A), Šťastný, Konášek, Paršakov, Šik. Trenér: Petr Nekvinda

Ústí nad Labem: Cikánek (Stahl) – Funk, Drtina (A), Záruba, Vodička, Vacík, Trefný (C), Bartoň –Rudovský, Roubík, Kučera – Prošek, Costa, M. Tůma – Damašek, Berčík, Smola – Daniel, Sýkora.
Trenér: Jan Čaloun,

Diváci: 200.
Rozhodčí: Glanc – Baxa, Motl.