Přijíždí Písek, chceme další body

středa 05. října 2022 / Redakce

Vzájemné duely v loňské sezoně V loňské sezóně jsme se utkali s Pískem hned šestkrát. Na úvod celé soutěže jsme doma hosty přetlačili 3:2, zvládli jsme i druhé domácí utkání v poměru 5:2, třetí duel před našimi fanoušky se nám ale vůbec nepovedl a schytali jsme neočekávanou nakládačku 1:8. Obrácená byla naše bilance na ledě soupeře. Tam jsme prohráli 4:2 a 6:1 a také jsme připsali jednu výhru - 7:5. Písek jsme nechali nakonec v tabulce za sebou na sedmém místě s naším náskokem devíti bodů.

Dosavadní bilance v novém ročníku druhé ligy

Písek v dosavadních čtyřech kolech posbíral stejně jako my 3 body. Nám patří díky lepšímu skóre 11. pozice, náš dnešní soupeř je 13. Králové padli doma s Příbramí 1:5, v Děčíně 7:2 a nestačili ani doma na Letňany - 3:5. V posledním zápase si ale dovezli výhru z Benátek 5:2.
Stejně jsme na tom my. Po porážce v Mostě 3:0, jsme doma nestačili na Řisuty (2:4) ani Ústí nad Labem (3:4). v sobotu jsme ale poprvé bodovali mezi mantinely Hronova po výhře 5:1.

Utkání hodně napoví
Dnes tedy půjde o velmi důležitý zápas, který napoví o síle týmů a vítěz se může v případě tříbodové výhry posunout v tabulce někam do středu.

Začínáme v 19 hodin!