Hostíme Vrchlabí, chceme další výhru!

sobota 08. října 2022 / Redakce

Do Chebu v sobotu zamíří další zajímavý soupeř, na našem zimním stadionu se představí vloni prvoligový celek z Krkonoš

Po třech porážkách jsme najeli na vítěznou vlnu

Trochu nám to začíná připomínat naší premiérovou sezonu ve druhé lize, kdy jsme po třech úvodních porážkách najeli na vítěznou vlnu a po třech výhrách nás zastavil až covid.

Letos je to podobné. Tři kola jsme čekali na bodový zisk, v Mostě, ani doma s Řisuty a Ústím nám to nevyšlo, potom jsme ale brali tři body v Hronově a v posledním zápase jsme porazili po samostatných nájezdech Písek 4:3.

V tabulce jsme poskočili na 9. příčku a teď hrajeme po třech dnech znovu doma. Hostíme v tabulce zatím poslední, tedy šestnácté, Vrchlabí.

Vloni ještě prvoligové Vrchlabí

Borci z Krkonoš hráli minulou sezónu první Chance ligu, po sestupu prošel kádr řadou změn a zatím se jim příliš nedaří. Jedinný bod doposud získali za domácí porážku v prodloužení s Kobrou Praha. Jinak prohráli v Letňanech 6:2, v Příbrami 5:0 a stejným výsledkem 5:0 i doma s Chomutovem. Nepříliš lichotivá bilance, je tady jedno velké ALE....

Vrchlabí zatím poslední, ale hrálo proti elitním klubům Západní konference

Vrchlabí třikrát nastoupilo proti špičkovým týmům západní konference, které budou bojovat o postup (to mu také odpovídá jejich postavení, kdy jsou usazeny na třech prvních místech prakticky bez ztráty bodu!). Vrchlabští mají navíc domácí duel proti celku Řisut k dobru (hraje se v náhradním termínu). K tomu musíme přičíst fakt, že se nám proti papírově slabším mužstvům příliš nedaří.

Chceme další výhru!

Po dvou výhrách jsme ale dobře naladěni a cílem je využít domácí prostředí k dalšímu tříbodovému zisku. Tak nás přijďte podpořit! HC STADION CHEB!!!

Utkání začíná v 18.00 hodin.