Ve středu se doma postavíme lídrovi, podaří se nám favorizovanou Příbram opět zaskočit?

úterý 18. října 2022 / Redakce

Ve středu je na programu 9. kolo druhé hokejové ligy.

A nás čeká velmi zajímavý duel. Do Chebu přijede lídr Západní konference - HC Baník Příbram.

Příbram v úvodu sezony excelovala

Příbramští měli excelentní vstup do sezony, v prvních třech zápasech inkasovali dohrodmady pouze jednu branku, zatímco jich vstřelili hned 19. V Písku zvítězili 5:1, v Hronově 9:0 a doma nad Vrchlabím 5:0. V měsíci říjnu už nebyly výsledky Středočechů tak impozantní, Příbram dokonce padla doma s Děčínem 2:5, ale dokázala velmi dobře zvládnout těžké zápasy s konkurenty na postup. Doma porazila Chomutov 6:3 a stejným výsledkem vyhrála v Letňanech. K tomu Baník připsal výhru v Jablonci 4:2 a nad Kobrou Praha 5:0.

Příbramský Hasman vede kanadské bodování celé Západní konference

Prim hraje v týmu Josef Hasman, který s pěti góly a 12 asistencemi vládne celému kanadskému bodování naší skupiny. Zdárně mu sekunduje Petr Josefus také 41 letý veterán Ladislav Gengel.

Vloni Příbram druhá za Táborem

Své ambice Příbramští potvrdili již v loňském ročníku, kdy skončili druzí za suverénním Táborem.

V minulém ročníku se nám na Příbram dařilo

My jsme ale měli s Příbrami kladnou bilanci. Doma jsme dokázali Příbram porazit 3:2 v prodloužení, když nám vystřelil dvoubodovou výhru Adam Křemen. A dařilo se nám i na ledě favorita. První duel jsme sice prohráli 6:4, ve druhém jsme se ale radovali z překvapivé výhry 5:3 po dvou gólech Martina Trapla a Radka Proška a jednom Michala Feča.

Na závěr sezony Příbramští do Chebu vůbec nedorazli

Ke čtvrtému vzájemnému duelu potom Příbramští do Chebu v posledním kole rozhodnuté ligy nedorazili s tím, že mají velkou marodku. Nám tak zkomplikovali rozlučku se sezónou.

V poslední kole jsme vyhráli v Jablonci

My jsme v posledním kole vybojovali výhru po nájezdech v Jablonci nad Nisou 6:5.

Středeční utkání začíná v 19 hodin.