Mládež Stadionu ve výsledcích

pátek 21. října 2022 / Redakce

Mladší žáci/ HC Stadion Cheb - HC Tachov 1:23 V neděli nastoupili žáci k dalším mistrovským zápasům, kdy na svém ledě přivítali HC Tachov.

Mladší žáci po poměrně vydařeném utkání v Nejdku své mírné zlepšování zápas od zápasu nepotvrdili. Se soupeřem jsme zaostávali v bruslení. K tomu spousta chyb vedlo k další vysoké porážce 1:23.

Branka Stadionu: Jaksch.

Starší žáci/ HC Stadion Cheb - HC Tachov 5:3
Starší žáci potřebovali nutně bodovat, aby se udrželi v kontaktu se soupeři v tabulce. Loni Tachov 5x porazili, ale podle výsledků ze začátku soutěže nás čekal těžký duel. Orli do utkání vstoupili skvěle a hned ve 3.minutě šli do vedení. Za 3 minuty už bylo srovnáno, kdy střela od modré skončila v naší síti. V 13.minutě udeřil podruhé Hüttl, Tachov však do přestávky srovnal. Pohledné utkání pokračovalo i v druhé třetině, z naší mírné převahy jsme vytěžili další vedoucí branku, kdy se štěstím procpal kotouč za záda hostujícího golmana Zimmermann - 3:2. V druhé polovině třetiny přišla řada zbytečných faulů a našich vyloučení. Z čehož nakonec hosté vytěžili v čase 39:13 vyrovnávací branku. Do třetí třetiny šli oba týmy s odhodláním zvítězit. Rozhodující moment přišel ve 46. minutě v naší přesilové hře, po střele Bílka dorazil kotouč do branky Moučka. Nakonec to byla i branka vítězná. Soupeř se snažil srovnat, ale poctivou obranou jsme nedávali soupeři šance na srovnání. Definitivní tečku za utkáním udělal po skvělé bojovnosti do prázdné branky Kadlec - 5:3. Orli tak konečně poprvé bodovali na domácím ledě.
Branky Stadionu: Hüttl 2, Zimmermann, Moučka, Kadlec.

Dorost/ HC Stadion Cheb - HC Tachov 8:4
Dorostencům nevyšel vstup do utkání a po dvou třetinách stále prohrávali o gól - 3:4. V závěrečné části ale svého soupeře smetli a slavili výhru.
Branky Stadionu: Markgraf 2, Švagr 2, Vogel 2, Velek, Lipták.

Junioři/ HK Lev Slaný - HC Stadion Cheb 6:4.
Junioři ve Slaném čtyřikrát dorovnali skóre. Na pátý gól domácích deset minut před koncem už odpovědět nedokázali.
Branky Stadionu: Kubík, Škdlant, Bubanec, Marek.