Hostíme Děčín, za Cheb nastoupí Vláďa Vrtek!

sobota 22. října 2022 / Redakce

V sobotu nás čeká další domácí zápas, na programu je 10. kolo druhé hokejové ligy

Po porážce s Příbramí nás čeká další domácí zápas. Tentokrát do naší rokle zavítá HC Děčín. Ten je v tabulce zatím na 9. místě s 11 body, nám patří 13. příčka se 7 body.

Děčínští si zatím poradili s Benátkami, Pískem, po prodloužení s Řisuty, ale také si dokázali vyšlápnout zatím jako jediný celek druhé ligy na Příbram, kterou porazili na jejím ledě 5:2. Naopak klub ze severu Čech nestačil na Ústí, Most, Chomutov, Letňany a Kobru. Ve dvou případech se jednalo o těsné porážky 2:1.

V kanadském bodování Děčínu vévodí David Tůma, který v předminulé sezoně nastupoval za Baník Sokolov, na svém kontě má vedle 50 extraligových zápasů také přes 500 startů v Chance lize! Na soupisce také najdeme exlitvínovského veterána Michala Trávníčka a další kvalitní hráče.

Vladislav Vrtek. Foto: MAHC.FR

My dnes chceme zase urvat nějaké body. K tomu má dopomoct příchod dalšího zkušeného harcovníka. V chebském útoku se dnes představí 34 odchovanec Litvínova, který posledních pět let působil ve Francii, Vladislav Vrtek!

Do sestavy se navíc vrací Petr Rozhon a v obraně nám vypomůže Vojta Šik. Absentovat bude naopak náš kapitán Honza Strýček.

Začínám v 18.00 hodin. Tak se přijďte podívat!