Po třech zápasech doma, hostíme Benátky!

sobota 05. listopadu 2022 / Redakce

Dnes Benátky, ve středu Klatovy (oba od 18 hodin)

Třízápasopvá série na ledech soupeřů skončila, přesouváme se mezi domácí mantinely. Teď nás čekají dva duely před našimi fanoušky, v sobotu přivítáme bývalou farmu Liberce, která působila 12 sezon v první lize. Ve středu se potom postavíme celku Klatov - i tady se čas vrací na 18 hodinu!

Čeká nás důležitý boj o body

A půjde o velmi důležitá utkání! Po třech porážkách jsme v tabulce klesli na 14. příčku. Benátky jsou na 12. místě s náskokem dvou bodů. Je tedy jasné o co dnes půjde. Benátky v posledním kole prohráli doma v prodloužení s Ustím nad Labem. Předtím doma nestačili na Kobru Praha - 1:5, ale s přehledem si poradili s Řisuty v poměru 8:2.

Benátky? Šafránek a Bříška!

Prim v týmu Benátek hraje co se kanadských bodů týče zkušený David Šafránek (Slavia Praha, Kolín) a nám velmi dobře známý bývalý lídr Kobry Praha Kamil Bříška. V obraně najdeme Martina Tondra (Jablonec, Dvůr Králové), Milana Antoše juniora, nebo například Jana Klodnera (vloni Havlíčkův Brod). Po sestupu do druhé ligy celek opustilo několik hráčů, ale stále disponuje kvalitním kádrem. V brance se letos už protočilo pět mužů, nejvíce minut ale odchytal ostřílený exkolínský 29 letý Martin Sejpal.

Chceme navázat na výhru nad Děčínem

My teď po dobrých výkonech na ledech favoritů (Kobra, Letňany, Tábor), ale nulovém zisku chceme navázat na poslední domácí zápas ve kterém jsme deklasovali Děčín 8:1.

Zápas začíná v 18.00 hodin!

Tak si příjďte užít hokej!