Vyrovnat se nám v závěrečném náporu nepodařilo

neděle 06. listopadu 2022 / Redakce

Nenavázali jsme na domácí utkání s Děčínem, s Benátkami jsme prohráli 1:2

Hosté vyhráli první třetinu 2:0

V rámci 14. kola druhé hokejové ligy dorazil do Chebu loni ještě prvoligový celek Benátek nad Jizerou. Důležitý souboj s 12. celkem tabulky jsme ale nezvládli. Do sestavy se sice vrátila většina absentérů, chyběl pouze Honza Strýček a Nikolaj Paršakov, ale hosté nás hned v první třetině zaskočili dvěma brankami. V 11. minutě Kuba Kašpar napravil svým zákrokem naší chybu, na dorážku Šímy, ale již nemohl dosáhnout. A v 16. minutě jsme si situaci prakticky zopakovali, tentokrát jsme nechali dorážet číhajícího ostrostřelce Kamila Bříšku - 0:2.

Ve druhé části jsme snížili

Snížit se nám povedlo až ve 36. minutě, kdy Michael Čejka na brankovišti parádní kličkou zužitkoval dobré "oči" Petra Rozhona - 1:2.

Drtivý tlak vyrovnání nepřinesl

Podruhé se ale gólman Sajdl zapůjčený z prvoligového Kolína překonat nenechal, přesto, že jsme si v závěru utkání vytvořili drtivý tlak podpořený odvoláním brankáře.

Ve středu hostíme Klatovy

Ve středu "jdeme na věc" znovu a opět s výhodou domácího prostředí. V naší "rokli" se tentokrát představí Klatovy. Hraje se od 18 hodin!

HC STADION CHEB - HC BENÁTKY NAD JIZEROU 1:2 (0:2, 1:0, 0:0).

Branky: 36. Čejka (Rozhon, Kořán) – 11. Šíma (Stehlík, Bříška), 16. Bříška (Zumr, Mrkvička)

Stadion: Kašpar (Tichon) – Šikut, Stejskal, Jachanov, Kořán, Troška, Leština, Pohanka – Nekvinda (A), Trapl, Konášek, Vrtek, Šafejev, Fečo, Šik (C), Rozhon, Šťastný, Krutina, Čejka, Vašíček.
Trenér: Petr Nekvinda.
Benátky: Sajdl (Sejpal) – Mrkvička, Mašek, M. Tondr (A), Antoš, Klodner, Rajgl – Hruška, L. Tondr, Král, Šafránek (A), Havlas, Stehlík, Hejňák, Zumr, Dvořák, Šíma, Bříška (C).
Trenér: Antonín Nečas.
Rozhodčí: Hlinka – Pěkný, Motl. Vyloučení: 1:3. Využití: 0:0. Diváci: 285.