Na programu je odveta s Mostem...

středa 16. listopadu 2022 / Redakce

Druhá hokejová liga pokračuje svým 17. kolem a my se po výhře v Řisutech vracíme na domácí kolbiště

Na první osmičku nám chybí šest bodů

Díky sobotní výhře mezi mantinely řisutských buldoků 3:2 nám patří v tabulce Západní konference 12. příčka s 16 body. Na první osmičku nám chybí bodů 6, na posledního máme nahráno již 9 bodů.

Dnes od 18 hodin přivítáme Most.

Ten je v tabulce osmý s 22 body. V posledních čtyřech kolech Mostečtí lvi padli s Příbramí a Chomutovem a nestačili ani na Vrchlabí, Jablonec ale dokázali přetlačit v poměru 6:5. A zmíněné výsledky charakterizují letošní působení celku z rodiště Vladimíra Růžičky, Ivana Hlinky, nebo Martina Ručínského. S favority Most neboduje, s ostatními ale poctivě sbíra body (s výjimkou Řisut, Most je spolu s námi jediným týmem který s buldoky dokázal prohrát).

Most pod taktovkou litvínovských Kýhose a Rosola

V kanadském bodování Mosteckých lvů udávají tón Pavel Pisařík, Jakub Procházka a Vladimír Kýhos mladší. Jako trenér vede tým litvínovská dvojice a bývalí reprezentanti Vladimír Kýhos a Petr Rosol.

První vzájemný duel: vyrovnaná bitva

Utkáním v Mostě jsme otevírali současnou sezonu. Ve vyrovnaném zápase se hrálo "na první gól" - ten vstřelili po polovině utkání domácí Mostečtí lvi, další dvě branky na konečných 3:0 jsme obdrželi v naší power play na konci utkání. I dnes se tedy dá očekávat znovu vyrovnaná bitva a doufejme, že tentokrát s lepším koncem pro naše barvy.

HC STADION CHEB!!!