Do naší rokle přijíždí cizinecká legie z Hronova

sobota 19. listopadu 2022 / Redakce

Sobota, 19. listopadu, bude se hrát 18. kolo druhé hokejové ligy

Náš dnešní soupeř - Hronov

Borci z "Jiráskova" Hronova k nám budou muset urazit ze severovýchodních Čech, z místa od polských hranic, přes 300 kilometrů. Tým je znám především velkým počtem cizích hráčů, především z bývalého Sovětského svazu (Ukrajina, Rusko). Kanadské bodování týmu vede Norair Hovsepjan původem z Arménie.

První vzájemný zápas

Hronov byl první tým který jsme letos dokázali porazit, stalo se tak ve 4. kole na jeho ledě. V první třetině jsme se ujali vedení zásluhou Petra Rozhona a v nastaveném trendu jsme pokračovali, hráli jsme svojí hru na kterou domácí nedokázali reagovat. Ještě v první části přidal gól Jarda Vašíček a Martin Trapl, ve druhé části skóroval Venca Stejskal a na 5:0 upravil v 53. minutě Vláďa Pohanka. Čisté kotno nám domácí dokázali sebrat až po naší chybě 19 vteřin před koncem. Hronov porážku neunesl a po bitkách bylo na každé straně posláno po třech borcích předčasně do kabin. U nás to byl David Troška, Honza Strýček a Viktor Iakhanov.

Aktuální forma

Hronov má v nohách čtyři porážky v řadě, když ale narazil v posledních kolech na čelo tabulky, Chomutov, Příbram, Letňany a stoupající Benátky. Předtím Hronovští bodovali s Děčínem, Mostem a porazili Řisuty. V současné chvíli jsou v Západní konferenci na předposledním místě.

My jsme poslední tři utkání zvládli za tři body a tuto sérii budeme chtít dnes prodloužit. Na 11. místě nám schází na elitní "osmičku" již jen pět bodů.

Prognóza

Půjde o velmi vypjatý duel o velmi důležité body. A my budeme potřebovat vaší co největší podporu z ochozů, tak nám doražte pomoct. Děkujeme!

Začíná se v 18 hodin.
Na pokladně si můžete zakoupit za 20,-Kč vstupenku do přestávkové tomboly.