Skoro do půlky prosince má distanc, přesto vyrazil za spoluhráči do Písku: Michal Fečo

čtvrtek 24. listopadu 2022 / Redakce

Podpořil svůj tým, pak se mohl radovat z výhry

Po domácím utkání ve kterém byl vyloučen za napadení rozhodčího přišel nekompromisní trest. "Samozřejmě celého incidentu lituji, nebylo to úmyslné, i když to tak mohlo vypadat," připouští útočník Stadionu Cheb Michal Fečo #31.

Ten tak v současné době může sledovat druholigové boje pouze zpoza mantinelu. "No je to pro mě těžký, když jenom koukám a nemůžu klukům pomoct přímo na ledě. Ale o to víc se těšim až se vrátím, což doufám bude dřív než se původně myslelo. " sděluje své pocity.

Podle rozhodnutí disciplinárky by měl "odpočívat" až do 8. prosince. "Je tam ale ještě možnost zažádat po půlce trestu o zkrácení, tak doufám že to
vyjde. Už teď je to pro mě dlouhé a to jsou teprve 2 zápasy, takže další 4 bych zvládal hodně těžce. Takže jak říkám, snad to vyjde a budu brzo zpátky,"
přeje si Michal Fečo.

Zápas v Písku hodně prožíval a nakonec to bylo znovu za tři body. Jak viděl utkání Michal Fečo pohledem diváka? "Do zapasu jsme vstoupili dobře, škoda toho prvního vyloučení, protože to bylo takový sporný, ale naštěstí z toho gól nepadl, výborně nás podržel Kašpi a jednou nám pomohla tyčka. Pak už jsme měli vice ze hry. Kluci hráli aktivně a plnili si systémové věci. Zaslouženě se šlo do kabin za stavu 3:1 pro nás." popisuje.

Ve druhé třetině domácí srovnali stav na 3:3. "Bohužel nás tam postihl už takový náš běžný výpadek, přestali jsme se držet toho čeho máme, taky hodně vyloučení a výsledkem bylo snížení a hned i vyrovnání domácích," pokračuje chebský útočník.

Pak ale přišla třetí třetina... "O přestávce jsme si řekli, že ubráníme počáteční oslabení a zase na to vlítnem jako na začátku. Což kluci udělali, 10 minut před koncem jsme dali vítězný gól, pak ještě na konci pojistka a vezeme domu důležité 3 body," uzavírá s úsměvem spokojený Michal Fečo.