Zápas byl od druhé třetiny vyhrocený, ale my jsme zvládli lépe závěr zápasu a zaslouženě zvítězili

čtvrtek 24. listopadu 2022 / Redakce

Hlavní kouč Petr Nekvinda hodnotí vystoupení svých svěřenců v Písku

"Do utkání jsme vstoupili velmi dobře. Bruslili jsme, hráli zodpovědně do obrany a hodně stříleli, a také jsme si vybudovali náskok 3:1," říká na úvod kouč chebských orlů Petr Nekvinda.

Jenž ve druhé třetině Stadion o dvoubrankové vedení přišel. "V hokeji je možné vše. Druhá třetina už nebyla taková. Málo střelby, pomalý přechod z obrany do útoku a chyba v naší přesilové hře nás stála vedení," líčí trenér.

Ve třetí části se utkání vratilo na stranu Chebu. "Do třetí třetiny byl náš vstup mnohem lepší. Vrátili jsme se ke své hře a myslím, že jsme byli o poznání lepším mužstvem, navíc se nám podařilo dát dva góly a odskočit soupeři," mohl se radovat Petr Nekvinda.

Tedy radovat až na úplný závěr, ve kterém se stal terčem některých příznivců Písku. "Zápas byl od druhé třetiny vyhrocený, dost vyloučení na obou stranách, ale my jsme zvládli lépe závěr zápasu a zaslouženě zvítězili. Pochválit musím kluky, že jsme překlopili vítězství na svou stranu. Šmouhou bylo nepochopitelné jednání skupiny píseckých fandů, kteří se snížili k házení kelímků s pivem na naší střídačku," nechápal trenér.