Bez branek! S Jabloncem znovu rozhodly až nájezdy a znovu jsme si vzali výhru!

neděle 04. prosince 2022 / Redakce

Ve 22. kole jsme v chebské rokli přivítali Vlky z Jablonce.

To jsme na našem zimáku během tří sezon ve druhé lize ještě neviděli. Za 60 minut základní hrací doby se diváci branky nedočkali, přitom nuda bez šancí se určitě nehrála. Z naší převahy a řady vyložených šancí jsme žádnou neproměnili, hosté začali zlobit od konce druhé třetiny, ale prim hráli oba výborní gólmani.

Rozhodnout o vítězi musely nakonec až samostatné nájezdy.

Tady nám trochu zatrnulo. Hostující Brokeš šel jako první exekutor a proměnil. Na naší straně potom nesrovnal Petr Rozhon - 0:1.

S druhým nájezdem si ale Kuba Kašpar v naší kleci již poradil, ale na jabloneckého Jelínka nevyzrál ani Václav Stejskal.

Po dvou sériích jsme tak prohrávali 0:1. Ve třetí potom Kuba Kašpar nenechal skórovat Foerstera a na věc šel zkušený Vláďa Vrtek. Co předvede ostřílený harcovník? Krátký bekhendový blafák a je srovnáno na 1:1!

Čtvrtá série. Kuba Kašpar si pohlídal střelu Bouřila mezi své betony. Na naší straně se rozjel Emmanuil Šafejev, pěkně vykoupal Jelínka a zasunul do prázdné branky- 2:1!

Dušel na začátku páté série musel proměnit, jenže.... Kuba Kašpar přečetl jeho záměr, pěkně ho vybruslil a jablonecký forvard prostě němel prostor k zakončení a střílel někam za branku... Z utkání si bereme druhý bod!

Teď nás čekají dva zápasy venku, ve středu v Příbrami a v sobotu v Děčíně.

HC STADION CHEB - HC VLCI JABLONEC 1:0sn.

Branky: rozh. náj. Šafejev.

HC Stadion Cheb: Kašpar (Tichon) – Troška, Kořán, Strýček (C), Shikut, Stejskal, Jachanov – Krutina, Rozhon, Čejka (A), Šťastný, Vrtek, Nekvinda (A), Shafeev, Konášek, Paršakov. Trenér: Petr Nekvinda. HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Leško) – Starý, Kollert, Pavlů (C), Abraham, Koutecký, Pilek – Jursa, Maďar, Foerster, Brokeš (A), Dušek, Špaček (A), Bouřil, Švík. Trenér: Jan Šuráň.
Rozhodčí: Hlinka – Goltsch, Sýkora