Vyrážíme do Příbrami, na led druhého celku Západní konference

středa 07. prosince 2022 / Redakce

Druhá liga má na programu 23. kolo

Aktuální forma

Příbramskému Baníku patří aktuálně druhá příčka tabulky za vedoucími Letňany. Právě v minulém kole se oba soupeři střetli a výhru v prodloužení nakonec slavila domácí Příbram. Pro Středočechy to byla již sedmá výhra v řadě, předtím je dokázal díky parádní třetí třetině porazit Tábor.

My jsme v tabulce po domácí výhře nad Jabloncem v samostatných nájezdech desátí, což by nám zajišťovalo účast v předkole play - off, na první osmičku nám potom chybí pět bodů.

Příbram táhne Eret, Kafka, Gengel a Hasman
Tato čtveřice hráčů je v kanadském bodování Západní konference v první desítce a obstarala 67 ze 115 vstřelených gólů Příbrami. K tomu Příbramští spolu s vedoucími Letňany inkasovali vůbec nejméně gólů v celé soutěži.

První vzájemný zápas
V prvním utkání jsme na našem ledě drželi s favoritem krok v první třetině, kdy se nám dvakrát podařilo srovnat stav. V závěru ale hosté odskočili potřetí a ve druhé části posunuli skóre na rozdíl tří gólů. V závěrečné dvacetiminutovce jsme se dostali ke slovu znovu i my, ale už se jednalo pouze o kosmetickou úpravu na konečných 4:8.

Středeční utkání začíná v Příbrami v 18.30 hodin.