Chebský orel vzlétne, aby zaútočil na ústecké lvy

středa 21. prosince 2022 / Redakce

V posledním utkání roku se představíme v Ústí nad Labem. Hraje se ve středu od 18 hodin. Zajímavý duel nás čeká na závěr kalendářního roku 2022.

Speciální nádech

Martin Berčík, Richard Záruba a Radek Prošek. To jsou hráči, kteří v minulosti oblékali náš dres, teď ale nastoupí na led v modrožlutém, aby nám opět přivodili porážku.

První vzájemný duel - prohráli jsme gólem vteřinu před koncem

V naší rokli jsme měli ve 3. kole favorizované hosty dvakrát na lopatě. Vedli jsme zásluhou dvou gólů Davida Trošky 1:0 a 2:1. Ve třetí třetině jsme ale museli naopak dotahovat jednobrankové manko. To se nám podařilo, na 3:3 dorovnával Michal Fečo. Jenže pouhou vteřinu před třetí sirénou jsme inkasovali čtvrtý gól a odešli z ledu poraženi!

S ex - prvoligovým soupeřem jsme se utkali dvakrát již v přípravě na sezónu, na severu Čech jsme prohráli 5:3, doma jsme ale dokázali překvapivě zvítězit 3:2.

Postavení v tabulce

Hokej Ústí nad Labem na pátém místě čtyři kola před koncem základní části usiluje o dotažení na čtvrtý Chomutov. K tomu jim chybí sice šest bodů, ale mají utkání k dobru. My stále pokoukáváme na desáté příčce po první osmičce. Na tu nám momentálně chybí čtyři body.

Současná forma

Ústí poslední dvě utkání prohrálo, ale.... Nejprve v Letňanech 5:1, poté v derby s Chomutovem, když sice vedlo po dvou třetinách 3:2, ale v poslední části hned čtyřikrát inkasovalo. V předešlých sedmi kolech ale zaznamenali Ústečané šest výher, když si vyšlápli mimo jiné i na Tábor.

My jsme v poslední zápase nestačili na vedoucí Letňany, které nám tak ukončili čtyřzápasovou vítěznou šňůru.

Tak nám držte pěsti. HC STADION CHEB!!!