Třeťáci Stadionu ovládli vánoční turnaj v Mariánkách

neděle 08. ledna 2023 / Redakce

Výborně si vedla naše třetí třída, ta se na závěr roku vypravila do Mariánských Lázní, aby změřila síly s dalšími pěti týmy, vedle domácích se mezi mantinely představila Energie Karlovy Vary, Tachov, Wolves Plzeň a Domažlice.

Nejprve se týmy utkaly každý s každým, potom se již podle tabulky hrálo o konečná umístění. My jsme prohráli jediný zápas s HC Wolves Plzeň a základní skupinu tak zakončili na druhém místě, což znamenalo následný boj o zlato.

"Ve finále jsme narazili na HC Wolves Plzeň, kterým jsme chtěli oplatit porážku ze skupiny. Celý
zápas byl vyrovnaný boj při kterém se oba týmy přetahovaly o vedení. O výhře 9:8 se rozhodlo 2
minuty před koncem a naši borci tak slavili zlato,"
poukázali spokojeně trenéři HC Stadion Cheb, kteří museli pochválit celý tým za bojovný výkon v náročném turnaji, během kterého orli odehráli šest utkání během jednoho dne.

Výsledky se v této kategorii nezvěřejňují, kromě Wolves Plzeň s námi ale dokázali držet krok pouze Mariánské Lázně, které jsme porazili o šest branek, ostatní duely skončily našemi dvoucifernými výhrami.

Sestava Stadionu: David Speierl – Šimon Bílek, Adam Karhan, Viktorie Žižková, Josef Brož, Martin Jandík, Oliver Žemlička, Eliáš Dvořák, Daniel Stredný, Adam Šlechta. Trenéři: Ota Žemlička a Jan Špinetti.