Kouč Petr Nekvinda: Prohra nás samozřejmě hodně mrzí. Bojujeme ale dál, vše je otevřené.

neděle 22. ledna 2023 / Redakce

Hlavní trenér druholigového A - týmu hodnotí porážku na ledě Děčína.

"Bylo to velmi vyrovnané utkání s mnoha zvraty na obou stranách," říká na úvod Petr Nekvinda.

Na domácí straně bylo šest, na naší sedm dvouminutových trestů, a s některými výroky mužů v pruhovaném nevládla úplně spokojenost. "Zase dost vyloučených hráčů na obou stranách. Nechali jsme se zbytečně vyloučit v době, kdy rozhodčí signalizoval naší výhodu," poukázal trenér.

Jednou jsme inkasovali v oslabení, jednou dokonce ve vlastní přesilovce, ale na druhou stranu jsme hned třikrát dokázali naší početní výhodu využít. "V přesilových hrách se nám docela dařilo, ale ve hře v pěti jsme byli neškodní," všiml si Petr Nekvinda.

Příčina porážky? Zřejmě pasáže s nedůslednou hrou v naší defenzivě. "Naše hra byla leckdy lehkomyslná do obrany, zapomínali jsme, že základ je gól nedostat," upozorňuje trenér Stadionu.

V Děčíně jsme vedli 1:0 a 2:1. Po domácím obratu jsme dvakrát dorovnali skóre. Naposledy v polovině třetí třetiny na 4:4. Nakonec jsme odjeli s prázdnou. "Ještě dvě minuty před koncem jsme mohli hrát o druhý bod, ale neudrželi jsme to. Ale tak to je," krčí rameny Petr Nekvinda.

Znovu se tak na děčínském zimním stadionu diváci prodloužení nedočkali, tentokrát jim to ale nevadilo. "V minulém zápase jsme tady 30 vteřin před koncem urvali výhru na svoji stranu, dnes jsme propadli," konstatuje chebský kouč.

Nadstavba pokračuje ve středu dalším kolem a my se musíme připravit na vedoucí Písek. "Prohra nás samozřejmě hodně mrzí. Bojujeme ale dál, vše je otevřené," hlásí na závěr trenér Petr Nekvinda.