S Kralupy prohráváme 3:1

neděle 25. února 2024 / Lukáš Szolar

V Kralupech rozhodla první třetina, kdy domácí vedli 2:0 a tento náskok už udrželi

Cheb zajížděl k zápasu do Kralup, který stejně jako Cheb už pouze dohrává sezónu bez možnosti postupu či rizika sestupu. Jediné o co tu šlo, bylo celkové umístění v tabulce. Zápas začal v 18:00 na zimním stadionu v Kralupech a v první třetině se domácí tým dostal do vedení 2:0. Nejprve se trefil Tomáš Soukup, který využil chybu Chebských hráčů při rozehrávce na středu hřiště a poté Jan Zídek, který projel celé hřiště až před Koláře a poslal mu puk střelou pod víko jeho brány.

Ve druhé třetině domácí Kralupy vstřelily další branku na 3:0. To se psal čas 31:09 a trefil se Kryštof Hrala, který využil přihrávky od jednoho ze svých spoluhráčů a dobře nastavil hůl a sklepl kotouč za záda Koláře.

Ve třetí třetině jsme viděli už pouze jednu branku a tu vstřelil tým z Chebu. Konkrétně se trefil v čase v přesilové hře Václav Shuhravý. Nejprve si Skuhravý vyhrál vhazování, puk se dostal na modrou čáru ke Stejskalovi, který vystřelil a před bránou už právě tečoval puk Skuhravý, který ho na dvakrát dostal za brankovou čáru a stanovil tak skóre i na konečných 3:1.

Pro Cheb to byla pátá porážka v řadě a dala tak i Kralupům příležitost se dotáhnout na stejný bodový stav v tabulce. Oba týmy teď mají shodný počet 44 bodů.

Do konce sezóny nás čekají ještě 2 utkání, ve středu jedeme do Písku a v sobotu poslední utkání sezóny na domácím stadionu hostíme Kobru Praha.